Magnetiseren

Dit ontdekte ik op mijn 17e ongeveer. Steeds vaker gebeurde het dat ik mijn hand legde op een zere plek zonder het te beseffen en te weten. Omdat ik niet begreep wat er gebeurde en dat het gebeurde wil ik het testen. Familie, vrienden vroeg ik als testpersonen. Steeds bleek ik het goed te hebben. Ik vond pijnlijke en zwakke plekken en kon de pijn verminderen of zelfs Helemaal wegnemen. Dat was fijn en leuk te doen voor de ander.

Ik deed het waar ik maar kon, thuis, op vakantie, op het werk in de pauze en op school in de gang. Mensen stonden open voor me en waren blij en verrast door het resultaat. Hier moest ik iets mee doen en zodoende ontstond Pure-Touch. Mensen die sceptisch zijn nodigde ik uit om te komen of ter plekke te laten behandelen door mij. Het resultaat sprak voor zichzelf.

Magnetiseren betekend niet dat ik altijd alle pijn kan wegtoveren en kan oplossen. Langdurige klachten hebben tijd nodig te herstellen. Als ik aan het werk ga dan kan de pijn ook heftiger worden, vergelijkbaar met fysiotherapie. Eerst moet de pijn loskomen voor ik het weer kan helen. Ik trek de pijn eruit als het ware en geef er nieuwe helende energie voor in de plaats. Dat kan voelen als tintelen, warmte, alsof er aan je getrokken word of anders.

Aanraken hoef ik bij dit hele proces niet. Niet iedereen vind aanraken makkelijk en fijn. Magnetiseren maakt helen door energie toegankelijk. Mijn handen zijn een middel, mijn gereedschap. Magnetiseren kan ook puur als ontspanning dienen. Bij een vriendin ontdekte ik ooit dat ze er rozig en compleet ontspannen van werd waardoor ze weer lekker kon slapen. Het kan dus ook zonder dat je klachten hebt gebruikt worden om te ontspannen.


Contact


Geen medische vervanging

Belangrijk is te weten dat magnetiseren nooit medicijnen, een dokters behandeling of operatie kan vervangen. Ik adviseer altijd ook naar de huisarts of specialist te gaan. Mijn behandeling is een aanvullende , maar nooit een vervangende behandeling voor een medische.